Rabarber
Hej!
Jag har läst på om rabarber men blir inte riktigt klok på vilken sort jag ska välja. Rabarberna kommer odlas i pallkrage. Jag kommer främst göra saft och paj av rabarberna. Vore trevligt med lite röd färg. Önskar bra smak, inte för mild och inte för sur. Oxalsyrehalten ska gärna vara låg till medel. Gärna så lite rabarberblommor som möjligt. Vilken sort tror du skulle passa bäst?
Mvh
Emma
Jag har läst på om rabarber men blir inte riktigt klok på vilken sort jag ska välja. Rabarberna kommer odlas i pallkrage. Jag kommer främst göra saft och paj av rabarberna. Vore trevligt med lite röd färg. Önskar bra smak, inte för mild och inte för sur. Oxalsyrehalten ska gärna vara låg till medel. Gärna så lite rabarberblommor som möjligt. Vilken sort tror du skulle passa bäst?
Mvh
Emma
Följ inlägget
2
följare
Efter dina önskemål så tror jag att 'Barbro E' eller 'Elmsblitz' skulle passa bäst, båda är mörkare rosaröda och med låg oxalsyra.